Kontserdi korraldaja Live Nation andmetel saabub järgmise aasta juulis välismaalt Tallinnasse ligi 37 000 Rammsteini fänni. Täpne arv selgub pärast seda kui piletid otsa saavad. Firma esindaja sõnul pole nii palju välismaalasi kunagi varem ühegi välismaa artisti kontserdil Baltikumis käinud.

“Pileteid on ostetud 60 riigist. Arvestatava panuse publiku üldarvu osas annab traditsiooniliselt Soome, kust saabub iga suure lauluväljakul toimuva suvise show korral viimastel aastatel aina rohkem muusikaturiste. Naaberriigist ootavad seekord korraldajad kontserdile 17 tuhat fänni. Vaatamata mitmele Rammsteini esinemisele nii tänavu kui ka järgmisel aastal Saksamaal, otsustas suur hulk saksa fänne reisida ka Tallinnasse. Eesti pealinna saabub suvel bändi kodumaalt lausa kaheksa tuhat inimest. Mitu tuhat fänni tuleb ka Lätist, Venemaalt ja Ukrainast.”

Kokku on firma andmetel Live Nation Baltics (varem tegutsenud BDG Musicu nime all – toim.) aastatega Eestisse toonud 210 000 muusikaturisti.

Uue albumiga võimsa comebacki teinud Rammstein naaseb maarjamaale 21. juulil staadioniturnee “Europe Stadium Tour 2020” raames.

Viiendat korda ning võimsamalt kui kunagi varem Eestisse saabuv bänd suudab taas üllatada - uue show valguspark, püro- ja tuleefektide maht ületab saksa ansambli kõigi varasemate kontsertide produktsiooni keerulisust ja mastaapi. Ning kui paar aastat tagasi esineti lauluväljakul suvefestivalide tuuri raames, siis seekord tullakse täiesti uue, üle kahetunnise showga, mille keskel on suur erikujuga lava.

Tallinna kontserdi raames kõlavad nii palad Rammsteini uuelt stuudioalbumilt, sealhulgas “Deutschland”, “Radio” ja “Ausländer” kui ka bändi hitid - “Du hast”, “Links 2-3-4”, “Ich will”, “Sonne”, “Mein Herz brennt”, “Rammstein” ja palju teised.

Piletid suve suurimale kontserdile on veel saadaval Piletilevis.