Loomulikult olid kõige enam tähelepanu all hertsoginnad Catherine ja Meghan, kes ei pidanud pühapäevasel tseremoonial kokkugi puutuma, sest prints Williami kaasa sai taaskord nautida väga tähtsat positsiooni.

Nimelt sai Cambridge'i hertsoginna seista koos kuninganna Elizabeth ll ja prints Charlesi naise Camillaga ühel rõdul. Samal ajal pidi tema mehevenna naine seisma neist kaugel teisel rõdul, kus temaga seisid Wessexi krahvinna Sophie ja härra Timothy Laurence'iga.

Loomulikult seisneb sellise korralduse põhjus trooni järjekorras. Nimelt on Camilla ju abikaasaks järjekorras esimest kohta hoidvale Charlesile ja Catherine'i abikaasa William on täpselt oma isa järel. Meghani kaasa, prints Harry on pärast Williami kolme last alles kuuendal kohal.

"Ta ei olnud nii prominentne, kui mõned oleks arvanud, kuid seal on lihtsalt järjekord," selgitas Majesty ajakirja toimetaja Joe Little. Tema sõnul mahub ühele rõdule ainult maksimaalselt 2-3 inimest ning seetõttu ei hakatud pressima sinna veel Harry abikaasat.