70 miljonit dollarit väärt staar jagas hiljuti intervjuus mõtteid seoses näitlejakarjääri lõpetamisega, vahendab Foxnews.

"Iga paar kuu tagant ma mõtlen, et panen ameti maha," ütleb Evans. "Ja nii olen mõelnud juba aastakümneid. Ma otsin alati väljapääsuteed. Aga ma armastan endiselt näitlemist."

38-aastane näitleja muutus Hollywoodi rahalehmaks pärast 2001. aastal ilmunud filmi "Not Another Teen Movie" ning pärast seda tsementeeris enda superkangelase staatuse filmis "Fantastic Four" 2005. aastal.

Kuigi kangelase filmid on näitleja jaoks rahaliselt ülimalt tulusad, häirib meest loova vabaduse puudumine filmitööstuses. Nüüd proovib "Captain America" staar hoopis teistsugust näitlemise stiili ning proovib liikuda kinolinalt televisiooni uues sarjas "Defending Jacob", kus näitleja mängib isa, kelle poega süüdistatakse mõrvas. "Ma arvan, et televisioonis on loovatele inimestele antud tänapäeval rohkem vabadust," räägib Evans. "Ma tunnen, et paljud originaalse ideena sündinud filmid muutuvad lõputute stuudio märkuste tõttu labaseks. Lõpuks jõuab kinolinale leige toodang."