Eile oli TV3 saate "Seitsmesed: Duubel" peatoimetaja Keili Sükijaineni viimane tööpäev, naine oli saadet tegema tulnud vaid kolm kuud tagasi. Saatejuht Taavi Libe sõnas Kroonikale, et avalikkusele võis tõesti tunduda, et Keili lahkumine toimus äkitselt.

"Tegelikult oli see niimoodi, et ta oli suureks abiks selle saate käima lükkamisel. Praegu on tal ka suur projekt "Inglite aeg" tulemas ja ühel hetkel tundus, et tal ei ole võimalik seda mahtu korraga pidada," sõnas Libe.

Edasiste plaanide kohta pole veel saatemeeskonnas räägitud, kuna otsus Sükijaineni lahkumise kohta võeti vastu alles eile. "Me natukene vaatame, kas siin konstruktsioonis midagi muutub ja keda täpsemalt on juurde vaja. Koht täitmata ei jää, me peame omakeskis arutama, et mis võiks olla selle inimese funktsioon, kes juurde tuleb."

Sükijainen lahkus suvel lühikeseks ajaks TV3-st. 11. juunil teatas tuntud telenägu Facebookis, et juulikuust teda enam uudisteankruna ei näe. "Kuue aasta eest TV3 "Seitsmeste Uudiste" uksest sisse astudes poleks ma ealses uskunud, et nii lühikese ajaga võib saada ühest noorest reporterist üleriigiliste uudiste saatejuht," kirjutas ta.

Sügisel tuli juba uus teade, et Sükijainen asub uue telesaate "Seitsmesed.Duubel" peatoimetajaks. "TV3 pakkumine asuda uue meelelahutussaate "Duubel" peatoimetajaks oli nii ahvatlev, et ma ei pidanud kaua mõtlema. Muidugi kaasneb saatega ka tohutu vastutus, aga olen alati öelnud, et televisioon on mu kõige suurem kirg," rääkis Keili 10. septembril.