„See tuleb kindlasti kõige rajum kontsert, mida meie maal nähtud - 360-kraadi lava, visuaalne ja kaasahaarav show ning uus muusika,“ võtab Trad.Attack! tulevase kontserdi kokku. Kontserdi eel annab bänd välja ka uue täispika albumi “Make Your Move”, mille esimene lugu on tänasest kõigil muusikaplatvormidel kuulatav.

Saku Suurhall on bändi sõnul verstapost, milleni jõudmiseks tuleb teha igapäevaselt väga palju tööd ja ohverdada mugavustsoonis bänditegemine: “Tahtsime juba eelmise albumiga Suurhalli vallutada, aga kõhutunne ja arutelud bändi usaldusisikutega andsid märku, et tegelikult polnud me veel selleks valmis. Täna on aga motivatsioon laes, kõhutunne paigas ja aeg on küps. Meie kontsert saab olema pidu, kust keegi ei taha puududa,“ räägib bändi kitarrist ja kontserdi peakorraldaja Jalmar Vabarna.

Album ja kontsert kannavad pealkirja „Make Your Move“, mis on inspireeritud julgusest ületada piire, murda arvamusi ja mõelda suurelt. „Me pole kunagi võtnud bändi tegemist nii tõsiselt kui praegu. Seda näitab ka meie uus album, mille valmimisel avasime end loominguliselt täiesti uuest küljest ning lõime uue visuaalse maailma sinna ümber,“ ütleb Sandra Vabarna. „See album on meie samm mugavustsoonist välja. Loodame, et üllatame sellega positiivselt ka oma fänne,“ lisab Tõnu Tubli.

Uue albumi esimene singel „Pass-pass“ on tänasest kõigil muusikaplatvormidelt striimitav. „See lugu on jõuline, uute kõlavärvide, kaasatõmbava energiaga, mille ühes osas laulavad kaasa ka meie fännid,“ räägivad bändiliikmed.

Piletite eelmüük Saku Suurhallis toimuvale esitluskontserdile algas täna kell 10.00 Ticketer.ee platvormil.

Trad.Attack!’i neljas täispikk album „Make Your Move“ ilmub 17. aprillil 2020 koostöös plaadifirmaga Made In Baltics.