Krahl Sessions formaat on omanäoline, pannes ühiseks kontserdiks lavale kaks erinevat artisti, kes üksteise loomingut täiendavad. Aneti ja Yasmyni muusika saab selleks õhtuks eraldi ja erakordsed arranžeeringud, akustilise ja erilise hingamise ning esitusele tulevad ka seniavaldamata lood.

Esimest korda kuuleb just sel õhtul elavas esituses Aneti peagi ilmuvat uut singlit “Write About Me”, mis on kirjutatud koostöös Frediga (Frederik Küüts) ja osaleb Eesti Laulu poolfinaalis, ning lugusid Yasmyni tulevaselt EP-lt.

“Yasmyn on algusest peale minu jaoks väga intrigeeriv ja mahlase vokaaliga naisartist olnud ja mulle meeldinud. Minu ja Yasmyni muusika ei pruugi küll väga suuri sarnasusi näidata, aga see teebki meie omavahelise koostöö ja selle kontserdi lõpptulemuse väga põnevaks. Kuidas pop-soul ja R&B väikeste trapi mõjutustega akustilises võtmes siis kokku mängima ikkagi hakkab. Teeme kaasa ka üksteise lugudes ja kontsert saab olema ühine kulgemine meie mõlema muusikas,” kirjeldas Anett eesootavat eriformaadis kontsertõhtut.

“Sellest hetkest, kui nägin Anetti kunagi Eesti Laulul looga "Strong", olin võlutud tema häälest ja kirest. Väga meeldejääv esitus oli ning ma teadsin, et kunagi teen temaga koostööd. Et see võimalus nii vara tuli, oli aga üllatus. Kuna mu muusika on üpris elektrooniline, olen juba päris kaua mõelnud et tahaksin oma muusikat akustiliselt esitada, et tekitada harmoonia õrnuse ja karmi trapi vahel. Sellepärast sobime mina ja Anett väga hästi kokku ka - tema oma väga õrna, kuid võimsa kohaloluga ja mina oma otsekohese lüürika ja tugeva häälega. See saab kindlalt olema kõige omapärasem kontsert, mida sel aastal kogeda,” avas ühise kontserdi tausta Yasmyn.

Piletid on tänasest müügil Ticketeris. Esimesed piiratud koguses piletid soodushinnaga 10 eurot.

Ürituse link Facebookis.