Kõigil, kelle hinge on „raudmehe” muusika puudutanud, on võimalus tulla ja nautida suurepäraste esinejate superesitusi ning laulda ansamblitega võidu Grapsi „Raudmeest“, „Valgust“ ja teisi rokirahva mällu igaveseks talletunud lugusid.

Seekordne esinejatenimekiri on muljetavaldav. Lavalaudadele astub legendaarne ansambel Mikronid, mille koosseisus oli Gunnar Graps aastatel 1967-1973. Eriliseks teeb selle etteaste ka fakt, et bänd lõpetas tegevuse juba 34 aastat tagasi. Ansambli Mikronid ridades saame näha bändi algkoosseisu kuulunud mehi: Peeter Keäri (bass), Harry Kõrvits (trummid), Tiit Kõrvits (kitarr). Värske lisana on Mikronites aga Mikk Tammepõld. Ürituse korraldaja Margus Pilt tõdes, et Mikronite esinemine saab kindlasti olema tänavuse mälestuskontserdi üks kõrghetki.

Mälestuskontserdi teine organisaator Jaanus Raudkats ütles, et ürituse teiseks kirsiks tordil on eksklusiivne ülesastumine Gunnar Grapsi legendaarselt ansamblilt Magnetic Band, mille koosseisus on Freddy Toomingas, Erki Sepp, Jüri Roosa, Raimond “My” Vahter, Indrek Tiisel, Brad Jurjens, ning oodata on veel üllatuskülalisi.

Kõige kaugem külaline seekordsel mälestuskontserdil on Ukraina „heavy-isa“ kitarrivirtuoos Gennady Grimov, kes oli Gunnar Grapsi hea sõber.

Oma kummarduse Gunnar Grapsile teeb ka Sulliwan Unplugged Reunion peale 20-aastast lavapausi koosseisus Margus „Maku“ Kulden, Sulev „Sulliwan“ Müürsepp, Margus „Clint“ Ristmets, Kristjan „Kotkas“ Mäeots, Jaanus „Raudkats“ Raudkats.

Rahvusvahelist värvi lisab esinejate nimekirjale The Fine Tunas. Tegemist on Eesti-Austraalia bändiga, mille helipildis põimuvad bluus-rokk ja vesternlik kantri. Bänd sai alguse 2018. aasta detsembris ja esimese tegutsemisaasta jooksul on üles astutud mitmetel bluusilavadel. Bändi laulja on maheda ja souliliku häälega Liisi. Teda toetavad Riho võimas ja maitsekas kitarr, Donati elavad ja energilised trummid ja Mike'i (varem mänginud bändides The Rude Grooves ja Three Leg Dog) alati kindel bass.

Eesti keelset meloodilist hard-rocki lisab õhtusse suhteliselt noor ansambel Kobra, kuid koosseisus tuntud ja teenekad rokitegelased. Bändi laulja on saatest „Kaks Takti Ette“ tuule tiibadesse saanud Margus Vaher. Veel kuuluvad bändi House Of Gamesi bassimees Mart Veski, kitarridoktor Erkki Reimann, klahvpillidel Tarmo Sillaots ning trummidel Eimel Kaljulaid.

TH Drums esindaja Tarmo Herküli sõnul, on tal hea meel toetada sellist auväärset üritust ainsana Eestis toodetud trummikomplektiga. "Loodame, et ka sel aastal peetakse vanameistrit sama agaralt meeles nagu eelnevatelgi,“ ütles ürituse üks korraldaja Margus Pilt.