Raamatus on juttu headusest, armastusest ja usust iseenda mõtete ja tegude jõusse ning see õpetab inimesi ennast ise aitama.

Kerro rääkis, et tema eesmärk ongi, et inimesed ei jookseks selgeltnägijate juurde, vaid saaks vastused iseenda käest - vastused on olemas, aga inimeste silmad tuleb avada.

Kerro sõnas ka, et peamiselt pöördutakse tema poole ajatul teemal ehk armastusküsimustes. Uuritakse ka rahateemadel, töö, tervise ja laste kohta.

Huvitava tõigana tõi Kerro välja, et tema vaatab inimeste puhul, mis värvi riided neil seljas on. Ta viitas, et eilsel raamatuesitlusel olid paljud inimesed kohal tumedates riietes. "Suurem osa neist on kaitsepositsioonis," rääkis ta. Must viitab tema sõnutsi sellele, et Eesti on olnud okupeeritud. Need inimesed, aga kes on haiged, kannavad pruuni. "See on haiguste värv. Kollane on märk sellest, et energiat ei piisa."

Kerro sai tuntuks osaledes Vene telekanali TNT populaarses saates "Selgeltnägijate tuleproov". Oma uues raamatus kirjeldab ta muu hulgas ka ühte saate ülesannet ja selle lahendamist. Raamatuesitlusel olid huvilised kohal juba paar tundi enne ürituse algust ning tund aega enne Kerro saabumist polnud enam ainsatki istekohta.