Stilistina töötava Lucy sõnul oli prints Andrew jaoks eriti meelepärane, kui teda masseeris kaks naist samal ajal, vahendab Dailymail.

"Kui skandaalses BBC intervjuus mainiti jalamassaaži, siis ma mõtlesin kohe: jah, see kõlab nagu tema," pihib Lucy. "Siiski oli Andrew alati härrasmehelik ning tema juures polnud midagi kohutavat ega salakavalat."

Endine kallim kirjeldab suhet prints Andrew'ga napisõnaliselt. "Ta näitas austust. Seksuaalselt oli ta veidi innukas, aga samas meeldivalt otsekohene." Lucy meenutab seika, kui Andrew ajas teda taga ümber tugitooli joostes. "See polnud sugugi agressiivne."

Anonüümseks jääda sooviv printsi sõber meenutab koosveedetud aega 1996.aastal toimunud peol. "Seksikad modellid viskasid oma käed tema ümber ja ütlesid talle: Andy, kallikene," meenutab sõber.

Sama allikas meenutab, kuidas prints Andrew esitles oma seksuaalset isiksust ühel peol, mida korraldas 90ndate lõpus üks briti kunstimüüja. Allika sõnul lebas prints selili ning erinevad modellid istusid tal kordamööda süles.