Hiljutises intervjuus teatas Black, et peale oma viimast filmi on tal plaanis avalikustad veel üks bändi Tenacious D salvestus ning valmistada veel üks film, kuid sellega peaks asi piirduma, vahendab Fox News.

Staar tunnistas saatejuhile, et mõtleb juba vaikselt pensionile. "Mulle meeldib mõte varajasest pensionist. Mitte muidugi nii vara enam, ma olen praegu 50aastane."

Staar on osalenud kokku 155-s filmis, telesarjas või muusikavideos. Lisaks näitlemisega tegeleb Black ka muusikaga bändis Tenacious D. Oma rollide eest on teda pärjatud kahe Kuldgloobusega.

"Ma olen juba kaua rääkinud, et järgmine saab olema mu viimane film, eks me siis näe. Raske on öelda, mis mu järgmine asi on, sest liiga vara on veel rääkida. Mul on veel paar trikki varrukas varuks, kuid mitte enam väga palju. Plaanin peagi otsad kokku tõmmata ja päikeseloojangu poole sõita."

Üks suur põhjus, miks Black juba pensionile mõtleb, on, et oma perega rohkem koos aega veeta. "Mulle ei meeldi Tanyast ja poistest eemal olla. Veedan liiga palju aega kodust eemal. Võibolla hakkan siin linnas näiteks televisiooni tegema, et 9-17 tööl olla ja õhtuks koju minna."