44-aastane ärimees on Elon Muski korraldatavale kosmosereisile kaasa tulemiseks korraldanud konkursi ning asunud võtma vastu taotlusi, mille nõudmised on täiesti täidetavad — vanust enam kui 20 aastat, iseloom särav ja positiivne ning teatavat huvi peab omama ka kosmosetemaatika vastu. Reisile tuleb otse loomulikult lisaks õnnelikule teineteist äsja leidnud paarile kaasa ka professionaalsete astronautide meeskond.

Jaapani suurima online-poe Zozo asutaja kavatseb korraldada põnevamatele kandideerijatele ka tutvumispeo, mille tulemusel valib välja õnneliku neiu, kellega koos 2023. aastal taevasse põrutada. Avaldusi saab esitada vaid kuni 17. jaanuarini, lõplik tulemus selgub märtsis.

Maezawa läks hiljuti lahku pikaajalisest tüdruksõbrast Ayame Gorikist, kes on modell ja näitleja, ning on tunnistanud, et otsib oma ellu uut armastust. “Olen elu jooksul kogunud piisavalt raha, sotsiaalset staatust ja kuulsust ja teen nüüd oma elule restardi. Olen praegu 44 ja mind valdavad rahulolutunde asemel hoopis hoopis tühjus ja üksindus. Ainsa lahendusena sellele näen uue armastuse tärkamist. Ma tahan leida kaaslast terveks eluks. Tahan selle uue kaaslasega koos kuulutada armastust ja maailmarahu otse avakosmoses!”

Kosmosepartneri leidmine pole sugugi ainus suurejooneline meediatrikk, millega Maezawa viimasel ajal hakkama on saanud. Alles eelmisel nädalal jagas ta 1000le oma Twitteri konto jälgijale miljon jeeni, et tuvastada sotsiaalse eksperimendi käigus, kas raha muudab neid õnnelikumaks. Jaapani rikkuri jaoks on see vaid piisaks ookeanis — ainuüksi tema kunsti- ja sportautode kollektsiooni väärtust on hinnatud umbkaudu 3 miljardile dollarile, vahendab Forbes.