Inger selgitas telesaates "Hommik Anuga", et kuigi ta laste saamisele veel mõelnud ei ole, siis pere enda ümber tahaks küll. "Ma olen ise sündinud sellises peres, kus on peale minu veel kolm last. Mulle lihtsalt meeldib, kui on nii palju lapsi ühes peres. See kuidagi teeb mõnusaks ja pere on suur ja tore. Ma lihtsalt tunnen, et ühel hetkel kindlasti tahaksin ka pere luua.

Palju on kõneainet pakkunud ka laulja riietumine, mida nii mõnigi terav keel liialt poisilikuks peab. Telesaates tunnistas Inger, et teda on isegi poisiks peetud. "See võibolla on mingi eripära, mis on lapsest saadik olnud."

Olenemata kõigest on laulja sõnul oluline ise endaga rahul olla. "Selle üle mõnes mõttes olen ka nüüd uhke ja olen aru saanud, et täpselt sellisena ma ennast armastan. Ma ei saa olla keegi teine, kes ma ei ole. Täpselt sellise stiili või olekuga ma lihtsalt toimin enda jaoks."

Kuigi Inger ise oma välimust suuremaks sõnumiks ei pea, siis enda olemust ta sellega rõhutada soovib küll. "Ma ei ütleks ka, et seegi nimme on. See on lihtsalt selline, et võtke mind, kuidas võtate, aga ma armastan ennast täpselt sellisena."