Jay-Z ja Beyoncé esindajad ega nad ise ei ole seni kommenteerinud toimunut. "

Liiga rikkad, et seista?" pahandab üks Twitteri-kasutaja. Pahameelt lugupidamatuse osas avaldavad sajad, paljud heidavad sealjuures ette ka, et lisaks oma ebaviisakusele on nad ka oma tütart samas lugupidamatuse vaimus kasvatanud.

"Nad ei austa riiki, selle lippu, hümni ega veterane, tänu kellele on neil võimalik üldse ropprikas olla," pahandab järgmine.

Vaid üksikud kommentaarid juhivad t'helepanu, et videos on näha veel mõned istujad, ent suure tähelepanu all olevad megastaarid jäävad siiski enamikele enim hambusse. On neidki, kes usuvad, et neil on õigus vabal maal istuda, lamada, keerutada või mida iganes teha, mida nad soovivad.

2016. aastal põlvitas NFLi mängija Colin Kaepernick hümni ajal jalgpalliväljakul, protesteerimaks politsei vägaivalla ja rassilise ebavõrdsuse vastu. Donald Trump on sellele järgnenud analoogsed protestid jhukka mõistnud ning isegi ettepaneku teinud, et need mängijad mängukeelu saaksid. Hetkel pole selge, kas istumine hümni ajal oli omalaadne protest Jay-Z ja tema perekonna poolt.