Video „für Vene teatri sõber“ räägib vene tüdruku ja eesti poisi armastusloost. Nende tutvumisel selgub, et tüdruk on pühendunud teatraal, kes kutsub poisi kohtingule Vene Teatrisse. Nüüd aga tuleb noormehel läbida omamoodi katsumuste rada, et õigeks ajaks sihtkohta jõuda.

„Kui Nublu laulu esitatakse kahes keeles, siis meie laulame koguni neljas keeles — eesti, vene, ukraina ja inglise keeles. Me täname tervet Nublu meeskonda ning esmajärjekorras Gameboy Tetrist (Pavel Pi) ja produtsent Kaarel Seina, kes toetasid meie ideed ning võimaldasid kasutada vajalikke materjale videoklipi loomisel. Samuti täname teatri partnerit Bongo Taksot ja teatri kohvikut Grao igakülgse abi eest.“ — selgitavad videoklipi autorid.

Idee autor ja tegevprodutsent — Aleksandra Andrejuk. Laulu teksti autorid on Anastassia Doronina, Aleksandra Andrejuk, Eduard Tee, Alexandr Domowoy, Margus Allikmaa, Jekaterina Kaskovitš, Svetlana Šušina. Stsenaariumi, lavastuse, operaatoritöö ja montaaži eest vastutas Nikolai Alhazov. Aranžeeringu autor ja laulu salvestus — Aleksandr Žedeljov. Graafiline disain — Diana Yanson. Laulu esitavad Eduard Tee, Alexandr Domowoy, Viktor Marvin, Aleksandr Žilenko, Anastassia Tsubina. Video filmimisel osalesid Vene Teatri näitlejad ja teised töötajad.