Meghan ja prints Harry kirjutasid hiljuti oma kodulehel, et kuninglikel ei ole võimu otsustada, kuidas sõna "kuninglik" väljaspool riiki kasutatakse, vahendab Mirror. Sellest hoolimata ei plaani Meghan ja Harry oma töödes enam kuninglike tiitlit kasutada.

Just selline suhtumine on 74-aastase Thomasi hinnangu kuningannat suisa solvav. "See ajas mind väga endast välja. Mina ei arva, et neil oleks õigust sõna "kuninglik" kasutada. Minu hinnangul ei ole neil ka õigust kuningannaga nii rääkida."

Markle peab sellise tõsiasja väljatoomist Briti kuninglike tahtlikuks solvamiseks ning selgitab, et tegu on ta tütre järjekordse kohutava käitumisega. "Mu tütar hülgas minu vaid mõned päevad enne pulmi. Ta hülgas mu perekonna, ta hülgas Doria perekonna ja on seda teinud igale perekonnale. Nüüd hülgab ta Briti perekonna."

Isa ja tütre suhted katkesid veidi enne 2018. aastal toimunud kuninglikke pulmi ning nad pole tänaseni omavahel rääkinud. Kõik, mida isal Meghanile öelda on, on ta avalikustanud meediale.