Falklandi sõja ajal higistamisvõime kaotanud Prints Andrew elu on viimastel aastatel olnud keeruline. Pärast miljonärist ärimehe Jeffrey Epsteini pattude esiletulekut värviti sama pintsliga ka Briti kuningapere liige Prints Andrew. See, nagu Daily Maili kolumnist Sebastian Shakespeare kirjutab, on ka põhjus, miks printsi sünnipäeva peol oli vaid poolsada külalist.

Külaliste seast leidis miljardäri Bernie Ecclestone’i, näitleja Sir John Standingi ning Hiina suursaadiku UK’s Liu Xiaomingi.

Yorki hertsogi sünnipäevapidu toimus eelmisel nädalal Windsori lossi juures asuvasse jahimajas, mida mees jagab oma endise abikaasa Fergie’ga.

Fergie palus oma assistendil Jane Clarke’il saata peole eelnenud päevadel välja ka mitmeid lisakutseid, kui selgus, et varem oma nõusoleku osaleda andnud sõbrad teatasid viimasel hetkel, et nad ei saa siiski tulla.

Peole ei tulnud kumbki Andrew vendadest Prints Charles ja Edward ega tema õde, Printsess Anne. Kas nad tõesti ei saanud tulla või ei tahtnud nad end Andrew’ga avalikult siduda, see pole teada.
Koluminist kinnitab, et vaatamata paljude külaliste puudumisele, oli pidu ikkagi imeline.