Mirror meenutab, et kõik olid šokeeritud, kui Diana ühes intervjuus sõnas: meid oli suhtes kolm, seega oli pisut ülerahvastatud.

See viitas loomulikult Charlesi suhtele Camilla Parker Bowlesiga. Nad olid juba nooruses kohtunud ning armunud. Kuigi mõlemad abiellusid teiste inimestega, kirg püsis.

Briti ühiskond aga sellest täpsemalt ei teadnud. Kõrvalt paistis, et Diana ja Charlesi abielu on täiuslik. Tõsi, neil oli suur vahusevahe - nad hakkasid käima siis, kui Diana oli 19 ja Charles 32. Ometi paistis, et nad sobivad. Nende pulm tõi telerite ette seda jälgima 750 miljonit inimest.

Värskes dokumentaalfilmis kasutatakse lindistusi, mis pole seni avalikkuseni jõudnud. Need salvestati 1991. aastal. Diana kirjeldas, et üritas Charlesiga tema kõrvalsuhtest rääkida. Too lajatas vastu: keeldun olemast ainuke Walesi prints, kel pole armukest.

Selgub, et Diana pöördus ka kuninganna poole, et abi saada. "Läksin tema juurde ja nutsin. Küsisin, mida ma tegema peaks?" Kuninganna vastus oli ootamatu. "Charles on lootusetu." Ta lisas, et ei tea, mis Diana tegema peaks. Diana sõnutsi sellega ka vestlus lõppes.

Diana suri 1997. aastal. Charles abiellus viimaks Camillaga kaheksa aastat hiljem.