“Mul on teooria, et kui sa kirjutad laulu ning otsid sellele solisti, siis esmatähtis on leida see õige inimene, kes on ise ka elanud ja hinganud seda, mille sa lauluks kirjutasid ja mida tema nüüd esitama hakkab,” kirjeldab Niineste muusikapala, millel pealkirjaks “Hipsterid öös”.

“See laul on nullindate noorte igavesest noorusest. Ja kes võiks olla sellele õigem solist, kui Helina? Tema vokaal ja meie bassimehe Georgi Maksimovi käest saadud vanad Alternative Kids Go Pop pidude järelfilmid muusikavideoks — ma ei tea miks, aga minu jaoks on selles audiovisuaalses tervikus midagi nii orgaanilist ja elementaarset, et ise ka imestan, kuidas pime kukk leidis säärase tera,” rõõmustab Niineste ning lisab, et tunneb tõsist headmeelt selle üle, et saatus on keerulistel aegadel andnud võimeluse teha koostööd suurepärast inimeste ja muusikutega.

“Olgu tänatud Tarakany! eks-kitarristist produtsent Vassili Lopatin Moskvast, kes selle loo demode hulgast plaadile valis, Kalle ja Georgi, kes ongi minu bänd ning Helina, kes ütles sellele demole “jah” ning andis oma elukogemuse, hääle ja hingestatusega laulule õige mõõtme. Muide, kui ma seda lugu mõningatele muusikainimestele kuulata andsin, ei tundud keegi ära solisti. Ka mitte Helina ja minu ühised tuttavad.”

Kas Sina tunned? Kuula lugu: