Esimeses saates suundusid neiud koos Paide neiu Anneliga Viljandisse, kus staaride vahel tekkisid kohe lahkhelid. Luksuslikuma elustiiliga harjunud Merylin hakkas vinguma, et neiudele pakutud ööbimismaja lõhnab tualeti järgi. "Koguaeg mingi vingumine käib," ütles Ada salakaamerale.

Viljandi ööklubisse Cheers suundunud nelik said kõik roosa käepaela, millega tuli tuli märgistada see noormees, kellega hiljem suhelda soovisid.

Seidi karvane üllatus

Kuigi neiude peamine eesmärk oli leida Annelile kaaslane, siis näkkas ka Merylinil ja Seidil. Viimase mehevalik oli kõige üllatuslikum, sest "Rannamajas" teatas Seidi, et talle ei meeldi karvased mehed ning seetõttu ei tulnud ka tema ja Silveri vahel midagi välja. Seekord meeldis talle just keskmisest noormehest karvasem mees. Kuid noortel ei tulnud midagi välja, sest mehel oli kurb uudis. "Ta läks oma naise juurde koju," teatas Seidi õhtu lõppedes. Vähemalt saime saates teada, et Seidi ei tea, mis on Al-Qaeda.

Näkkas ka Merylinil, kes sebis ära klubi töötaja, kellega ta leppis kokku kohtingu järgmiseks päevaks. Ärgates helistas "Rannamaja" staar noormehele uuesti ning nad leppisid täpsema aja kokku. Kui Merylin kokkulepitud kohta jõudis, siis lülitas salapärane noormees oma telefoni välja.

Kõige paremini läks Paidest pärit Annelil, kes veetis klubist leitud noormehega ka öö. Kuigi noored ei maganud isegi ühe teki all, siis järgmisel päeval oli paarikese vahel ikka tundeleeki näha.