Tallinnas sündinud Johann Urb on teiste seas mänginud mängufilmides "Zoolander", "Ükssarvik" ning "Kuum ja kole" ning telesarjades "CSI: NY", "CSI: Miami", "Californication", "Perepea" ja "NCIS".

Peale näitlemise tegeleb mees ka tantra, vaimsuse, kommunikatsiooni ning hingamisharjutuste õpetamisega.

Isolatsioonis ongi ta saanud just nendega tegeleda, õpetades inimestele läbi Zoomi "püramiidi hingamisharjutusi".

"On hämmastav, kuidas karantiin on meile õpetanud, mil viisil oma loovust paremini väljendada. Mina olen kindlasti pidanud sellel kummalisel ajal end pingutama. Olema avatud uutele ideedele ja võimalustele. Üks nendest on pakkuda läbi Zoomi "püramiidi hingamisharjutusi". Milline imeline kogemus see oli," kirjutas Johann Urb Instagrami.

Tagasiside eestlase pingutustele on saanud palju positiivset vastukaja ja juba sel reedel annab ta järgmise tunni.

Johanni vanemad on muusik Tarmo Urb ja Maris Urb. Kümneselt kolis Johann ema ja tolle soomlasest abikaasaga elama Soome, kus nad elasid mitmes väikelinnas, kuni jäid lõpuks pidama Tamperes.

17-aastaselt kolis Johann isa juurde Ameerika Ühendriikidesse ja tegi New Yorgis modellitööd, mis viis ta lõpuks näitlemise juurde. New Yorgis õppis ta näitlemist Lee Strasburgi teatriinstituudis.

Modellina osalenud tuntud moefirmade Versace, Abercrombie & Fitchi, Polo Ralph Laureni, Valentino reklaamikampaaniates ning moeetendustel New Yorgis, Pariisis, Milanos, Londonis.