Näiteks tänase saate rivistus võtab planeeritust täiesti erineva kursi, sest tekkinud kahtlused, süüdistused ja naabrite omavahelised arusaamatused tuleb ära lahendada.

Samas on kõigest hoolimata vaja tööd murda, et maja valmis ehitada. Värvimistööde ööl Ülemiste Citys mööduvad tunnid lennates ja ikka rullimise saatel. Kõik naabripaarid annavad endast parima, et kuldne rosett auga välja teenida.

Superemad Käthlin ja Käthriin võitlevad ootamatustega -- küll on värvitoon liiga tume, siis saab purk tühjaks ja pool on veel värvimata.

Rändurpere Mari-Anne ja Eero võtavad endale eesmärgiks lõpetada peale värvimise ka elutoa aktsentsein. Julge samm, aga õige tööjaotuse korral ei saa see takistuseks. Tõeliseks katsumuseks saavad hoopis endasse kogutud pinged ja eelmisel rivistusel kuuldud terav kriitika.

Kodutud maailmakodanikud ei piirdu samuti ainult rullimisega, kuna öö jooksul ilmub Marleeni ja Kristjani elutuppa laudisest sein, kus juba riiulidki sees. Valgete seinte värvimine osutub aga keerulisemaks, kui oodatud, sest kogemust on vähe ja Youtube’i õpetustest ei piisa.

Värvitud ja viimistletud tube tuleb hindama sisearhitekt Maarja Priks. Ta on naabrite visioonidega alates esimesest saatest kursis ning tema vilunud silm näeb, kas nende tehtud töö on ka piisavalt kvaliteetne.

Loodetavasti paneb põnev fassaadimäng naabrite silmad uuesti särama. Vähemalt värvimise asemel puhanud kamraadid Aare ja Urmas on uue energiaga võistluses tagasi!