"Ellen on juba köie lõpus," vihjas staari lähedane saatejuhi kannatuse katkemisele, vahendab Msn. "Ta arvas, et see on lihtsalt mõne kriitiku hapud viinamarjad. Ometi pole see mööduv, lööke aina tuleb juurde."

Kõik sai alguse aprillis, kui juutuuber Nikkie de Jager väitis, et tegelikkuses on DeGeneres külm ja kinnine inimene. Ei läinud enam kaua kuni kõiki saatejuhi lauseid hakati eriti pingsalt jälgima. Varsti saigi DeGeneres korralikult kriitikat, kui väitis, et miljoneid väärt villas karantiinis istumine on nagu vangla. Varsti selgus, et telenägu pole ka oma saate töötajatele eriolukorras nende palga ja tööga seonduvat selgitanud.

Kõige enam on DeGeneres sellel raskel ajal otsinud tuge abikaasalt Portia de Rossilt. "Ellenil on nii vedanud, et tal on hingesugulasest Portia olemas, aga see ei tee kogu olukorda lihtsaks. Nende kodune olukord on praegu pingeline." Lähedane tõdeb, et DeGeneresi tõelised sõbrad ei palu tal kunagi niisama nalja visata, vaid armastavad teda sellisena nagu ta on.

Sellest olenemata näitavad numbrid, et hoogu koguvad kuulujutud ei mõjuta DeGeneresi aastaid juhitud jutusaadet, mis iga päevaga fänne üha juurde kogub. "Tema parim vastus on lihtsalt oma saates jätkuvalt õnnelik olla."