Facebook Watch saate "The Biebers on Watch" ajal rääkisid Justin Bieber ja tema abikaasa Hailey oma kahetsustest elus ning kas on midagi, mida nad muudaksid, vahendab E! News.

"Baby" laulja Bieber tunnistas, et tema elus on paljud asju, mida ta tõenäoliselt muudaks. Kuid lisas: "Ma ei kahetse midagi, sest need asjad teevad meist need, kes me oleme, ja sa õpid asjadest. Kui ma läheksin tagasi ning saaksin vältida mõnda halba asja oma elus, siis ma tõenäoliselt hoiaksin end abielu jaoks."

Bieber rääkis, et see võib veidrana kõlada, aga ütles, et seks võib olla segadust tekitav, kui sa kellegagi intiimselt koos oled.

Hailey jagas Justini mõtteid ja tundeid, mis puudutab seksi enne abielu, kuid ütles, et tema enda kogemused seksiga negatiivsed pole olnud.

"Ma ei tea, kas ma ise saaksin sama öelda, aga meil on kõige osas erinevad kogemused olnud. Küll aga ma nõustun, et kellegagi füüsiliselt koos olemine võib palju segadust tekitada," ütles Hailey.

Vaatamata sellele, et paaril on selles teemas erinev arvamus, tundub, et nad austavad teineteise otsust teistmoodi arvata.