Õnneks on meie päevad täidetud ka väikeste võitude ja rõõmudega, mida oleks lausa patt tähistamata jätta. Neid tuleb vaid osata märgata. Tähistamine ei pea tähendama suurt pidu - suurepäraseks preemiaks sobib ka Kalevi komm. Näiteks Kalevi metspähklitäidisega piimašokolaadikomm. Olemegi sulle valmistanud nimekirja olukordadest, mille täitmisel võid julgelt käe kommikarbi poole sirutada:

1. Leidsid filmi, mida kogu pere on nõus vaatama
Jah, see tunne on magus, kui pärast kümnete treilerite läbivaatamist, žanri üle vaidlemist ning juba nähtud filmide välistamist jõutakse üksmeelele: olgu see siis multikas, õudukas või romantiline komöödia. Krõbiseva popcorni, mille taustalt polegi tegelaste juttu õieti kuulda, asemel võid nautida filmi kõrvale Kalevi siidpehme pähklitäidisega piimašokolaadikomme.

2. Lugesid raamatu lõpuni
Tead küll seda öökapil olevat raamatut, mille järjehoidja ei liikunud juba nädalaid lehekülje võrragi edasi ja mille vaatamine tekitas sul õhtuti raskusi uinuda. Nüüd, kodurežiimil olles, lugesid selle lõpuks läbi. Mahuta teiste toimetuste vahele üks hetk, et jutustada kohvi või kommi kõrval ka sõbrale, mida teosest teada said.

3. Tegid näo, et teed sporti
Spordi tegemise plaan on igati tervitatav, ent vahel on kiires argipäevas sellele raske aega leida. See pole aga mingi põhjus pea norgu laskmiseks. Teoreetiliselt saab ka seda diivanil istumise poosi nimetada joogaks või sinu kiireid sammu auto suunas kiirkõndimiseks. Igat tublit tšempionit auhinnatakse ju kuldse medaliga - miks siis mitte kuldses paberis piimašokolaadikommiga?

4. Ei maganud sisse
Tõeliseks katsumuseks on osutunud hommikuti pehmest voodist püsti saamine, et õigel ajal tööle, Zoomi koosolekule või koolitundi jõuda. Eriti, kui eelneval ööl vaatasid liiga kaua seriaali, õppisid eksamiteks või proovisid lapsi magama ajada. Motivatsiooni voodist püsti saamiseks annab aga mõte kahekäigulisest hommikusöögist: pearoaks puder või omlett, aga magustoiduks Kalevi komm.

5. Vastasid e-kirjale
Kui õhtul kell 16:57 potsatab postkasti pikk ja sisukas e-kiri, võib tunduda, et sellele vastamine vajab küll üleloomulikke võluvõimeid. Sellises olukorras on paras aeg korra töölaua tagant püsti tõusta, krapsakal sammul kööki kõndida ja laualt üks kuldses paberis Kalevi komm endale haarata. Aitab võluväel!