Siis 25-aastane Liis Lusmägi juhtis koos Andri Maimetsaga saadet "Suveõhtu Pärnus". Tegu oli Postimehe ja TV3 ühisprojektiga.

Saatel aga suurt edu ei olnud, sest kaheks kuuks planeeritud saade sai juba peale viit nädalat otsa.

Andri Maimets ütles 2006. aastal Eesti Päevalehele, et ei oska kuu aega televisioonis püsinud saate lõpetamist kommenteerida, ent saatejuhi roll oli talle meelepärane: "Siiani olen töötanud raadios ja trükiajakirjanduses ning televisioon on ikka midagi sootuks muud. Pealegi oli tegemist otse eetrisse mineva saatega. Aga arvan, et me Liisiga saime hakkama ja see oli oluline kogemus. Võib-olla tulevikus juhtun seda tööd veel tegema."

Liis Lusmägi hindas teletöö kogemust samuti positiivseks. "Kuna see oli esimene kord, siis oli kõik uus ja põnev. Usun, et tänu suurepärasele tiimile saime hästi hakkama. Need viis laupäevaõhtut olid ühed huvitavamad mu elus," ütles Lusmägi siis.

Liis aga jätkas agaralt teletöö tegemist. Pärast Katrin Vaga tööleasumist Brüsselisse juhtis Lusmägi koos Toomas Luhatsiga lühikest aega ETV hommikuprogrammi "Terevisioon". Lusmägi lahkus saatest lapseootuse tõttu, misjärel sai saatejuhiks Tuuli Koch .

Suvel 2012 oli ta koos Pille Mineviga sarisaate "Mina elan siin" juht. Lusmägi on olnud ka TV3 "Seitsmeste uudiste" ilmateadustaja.

TV3 on Liis Lusmägi tööandja olnud juba üle kümnendi.