"Sõbrad"

"Sõprade" sarja Rachel ja Ross ootasid oma last Emmat üle aasta aja. Sellele juhtis tähelepanu nii ajakiri Insider kui ka paljud sarja fännide saidid. Racheli rasedustest pärines sarjas Chandleri ja Monica pulmadele eelnenud ajast. Pulmad, mille kuupäeva mainiti sarjas mitmeid kordi, toimusid 15. mail.

Pärast pulmi on Rachel kogu sarja tootmisperioodi, mis hõlmab selle sarja puhul umbes aasta tegelaste elust, rase. Isegi pärast aastavahetust oli Rachel endiselt rase. Rachel sünnitas Emma lõpuks suvel, mis tähendab, et ta oli rase üle kaheteistkümne kuu. Suvele rõhutakse tegelaste riietega.

Sarja esimesel hooajal selgub, et Joey on 25-aastane. Samal hooajal öeldakse, et Monica ja Rachel saavad 26-aastaseks. Kui Rachel saab 30-aastaseks, näidatakse siiski, et Joey on juba 30-aastane kui tegelikult peaks ta olema juba 31-aastane. Ka Rossi vanusega on sarjas manipuleeritud, sest mõnikord on ta sündinud oktoobris, mõnikord märtsis ning arvestades, et sarja ühele hooajale vastab üks aasta, on ebaloogiline, et Ross oli kolm hooaega järjest 29-aastane.

"Vampiiripäevikud"

Sarjas "Vampiiripäevikud" alustavad peategelased vaheaastat kaks korda. Vaheaasta algust tähistatakse nii kolmanda kui ka neljanda hooaja alguses.

"Gilmore Girls"

"Gilmore Girlsi" Rory on terve esimese hooaja 16-aastane ning ka teisel hooajal ei muutu midagi ja ta jääb eniselt 16-aastaseks.

"Valelikud võrgutajad"

Sarjas "Valelikud võrgutajad" tähistatakse lõppevat kooliaastat kolmanda hooajaga, kuid jõule ei tule seriaalis enne neljandat hooaega.

"Kättemaks"

Telesarjas "Kättemaks" võlus vaatajate südameid koer, kelle vanus igavesti saladuseks jäi. Emily sai Sammy omale kingiks 9. sünnipäevaks. 20 aastat hiljem oli koer endiselt suurepärases vormis.

"O.C."

Telesarja "O.C." esimesel hooajal on tegelastel pooleli keskkooli 2. aasta. Sarja teine hooaeg lõppeb suure lõpupeoga. Ometi selgub, et tulemused ei olnud vist piisavalt head, sest kolmandas hooajas on tegelased endiselt samas koolis ning esitavad taotlusi ülikoolidele.