Mel Gibsonil kulus aastaid, et 2000 aastate keskel naispolitseinikku antisemiitlikult rünnanud intsidendi eest end taas Hollywoodis heasse nimekirja tagasi saada. See justkui ka õnnestus, kuna tema lavastatud "Hacksaw Ridge" ning roll komöödiafilmis "Daddy's Home 2" võeti hästi vastu.

Aga nüüd vallandas Netflix ta filmist "Kanade mäss 2" sule sappa, kui näitlejanna Winona Ryder avalikustas 1995. aastal vestluse, mis tal Gibsoniga oli, vahendab The Sun.

48-aastane Winona meenutas Sunday Timesile antud intervjuus kokkupuudet 1995. aastal ühe peo ajal. Peo ajal tuli vestluses jutuks juudid ja judaism. Gibson suitsetas sigarit ning küsis: "Ega sina ahjust plehku pannud?"

Ahjuga viidatakse viisile, kuidas natside juhtimise all juutidest vange tapeti.

See aga ei olevat ainuke intsident, millega praegu 64-aastane Mel Gibson tol õhtul silma paistis. Kui Mel sai teada, et üks Winona sõpradest on gei, uuris ta ega ta nüüd sellepärast AIDSi saa.

Winona, kelle pärisnimi on Winona Laura Horowitz, väitis samas intervjuus, et Mel Gibson vabandas hiljem enda tehtud kommentaaride pärast.

Mel Gibsoni esindaja aga ütleb, et kõik see on vale. Ta sõnas, et kui süüdistused esmakordselt 2010. aastal avalikuks tulid, siis võttis Mel Winonaga nende osas ühendust, kuid naine keeldus neid arutamast.

Peale politseiga intsidendi on Mel Gibson ka varem antisemiitlike süüdistuste osas kriitikat saanud. Tema lavastatud film "The Passion of the Christ" olla antisemiitlik ning esitab ajalugu väärate faktidega.

2013. aastal seadis Gibson kahtluse alla, kui palju juute tegelikult teise maailmasõja ajal ära tapeti. "Kui sõda sai läbi, siis öeldi, et hukkunuid oli 12 miljonit. Hiljem kuus ja nüüd neli. See on vaid numbrite mäng," ütles Gibson.

Politsei intsidendi ajal 2006. aastal, kui ta purjus peaga kinni peeti, süüdistas Gibson juute kõigis maailma hädades. Gibson hiljem ütles, et ta ei diskrimineeri kedagi ning tal oli siis vaid närvivapustus.

Küll aga on tema enda isa, kirjanik Hutton Red Gibsoni tsiteeritud ütlemas, et holokaust on väljamõeldis.