NBCUniversalile antud intervjuus selgitas Fey, et soovib telesaates "30 Rock" nähtud episoodid ringlusest kõrvaldada, vahendab Fox News. "Meie eesmärk on teha paremini, kui miski puudutab rassismi Ameerikas. Usume, et need episoodid, kus on näitlejad teisi rasse jäljendava meigiga, on targem ringlusest ära võtta."

Selline otsus ei takistanud aga kriitikuid, kes leidsid üha enam põhjuseid, miks staariga kurjustada. "Tina Fey probleemid rassiga ulatuvad kaugele "30 Rock" telesarjast," leidis üks. Televaatajate sõnul on Fey tihti kõndinud väga õhukesel nööril, mille ületades saab rassiliste stereotüüpide üle naermisest lihtsalt nende levitamine."

Mitmed väljaanded on toonud, et ka Fey hiljutine telesaade "The Unbreakable Kimmy Schmidt" on vigu täis. "Kas Fey tahab seda tunnistada või mitte, kuid ta looming on kordades rohkem kaheldav kui mõned episoodid. Nende eemaldamine ei muuda suurt midagi," leidis Fey kohta pika artikli kirjutanud ajakirjanik Laura Bradley.

Ajakirjanik oli välja otsinud ka 2018. aasta Youtube'i video, kus arutleti Fey veidra kinnisidee üle, mis puudutab rassismi ja selle üle naermist.

Sotsiaalmeedia on aga täis mitmete staaride ja fännide seisukohti, kes Fey kaitseks välja astuvad.

Fey on tuntud filmidest nagu "Õed sõgedad", "Õelad tüdrukud", "Baby Mama", "Seitse põrgulikku päeva" ja paljud teised.