“Eesti mäng” jõuab sel aastal olulise verstapostini – kümnendat suve saavad televaatajad koos saatekülalistega panna end proovile teadmistes Eestimaa, siinse looduse, elu ja inimeste kohta. Esimest korda 2011. aastal ETV ekraanile jõudnud mälumängu juhib ka tänavu Gaute Kivistik, teda assisteerib Britt Kõrsmaa. Mälumängu küsimused on koostanud Tiit Naarits.

Tänavu lähevad “Eesti mängu” tiitlit püüdma lauljad ja näitlejad, ajakirjanikud ja sportlased ning paljud teised tuntud ja tunnustatud eestlased. Avamäng paneb esmaspäeval proovile ansambli The Swingers liikmed Birgit Sarrapi, Tanja Mihhailova-Saare ja Mihkel Mattiseni. Teisipäeval lähevad vastamisi mängufilmi “Talve” näitlejad ning kolmapäeval suvelavastuse “Vana klaver“peaosatäitjad Kalle Sepp ja Sepo Seeman, neile sekundeerib armastatud laulja Anne Veski. Igast mängust saab edasi üks võistleja ja neljapäevases mängus selgub juba üks poolfinaali jõudev osaleja.

Augustis suure finaaliga kulmineeruv “Eesti mäng” pakub eelseisvatel nädalatel lõbusaid ja elevust täis kohtumisi, sest täringut hakkavad veeretama veel näiteks “Eesti Laulu” saatejuhid Tõnis Niinemets ja Karl-Erik Taukar, olümpiavõitja Gerd Kanter, tippkokk Angelica Udeküll, mitmed muusikud ja ka ETV ning ERR-iga seotud inimesed, teiste seas režissöör Rene Vilbre ning teles ja raadios uudiseid vahendavad Juhan Kilumets ja Erle Loonurm.

“Eesti mäng” on ETV ekraanil esmaspäevast neljapäevani kell 20.30.