Kanye Westi presidendikampaania kogub juba hoogsalt tuure üles, kuid eile kirjutas räppar oma Twitteri postitusse, et plaanib nüüd hoopis muusikale keskenduda, kirjutab Daily Mail.

Räppar teatas, et annab välja uue albumi nimega "DONDA", mille ta pühendab oma emale, kes suri 2007. aasta novembris kirurgiliste tüsistuste tagajärjel.


West viitas väga emotsionaalses presidendikõnes oma lahkunud emale öeldes, et ta päästis tema elu, kuna isa oli sundinud ema aborti tegema.

Pärast seda hakkas Kanye Twitterisse lisama tohutul hulgal säutse, millest paljud on tänaseks kustutatud. Säutsude postitamist seostatakse ka sellega, et räppar kannatab bipolaarse häire all, mis väidetavalt on nüüd välja löönud.

Kõnes rääkis Kanye ka sellest, et tema abikaasal Kim Kardashian Westil oli plaan teha aborti, siis kui paar ootas oma vanimat last Northi. Selle avalduse peale on levima hakanud ka jutud, et Kim plaanib Kanyest lahutada, kui ta oma kampaaniat ei lõpeta.

Kanye pisarsilmil peetud kõne pärast tundsid tema vaimse tervise pärast muret ka tema toetajad. Fännid hakkasid räppari kohta postitama toetavaid säutse, kus sooviti räpparile head tervist.


Ühele säutsule vastas ka Kanye miljardärist sõber Elon Musk, kes fänni maha rahustas, öeldes, et räppariga on kõik korras. Mõned ütlevad, et kogu see kõne oli tegelikult üks reklaamitrikk, kuna selleks, et oma kampaaniale tähelepanu pöörata peab ta tegema midagi suurt.