Legendaarne ooperilaulja elas koroona üle kevadel, kui uus haigus kogu maailma aina hullemini vallutama hakkas, vahendab Fox News. Tervenemises teatas ta mai lõpus, vaid loetud nädalad peale oma viimast esinemist. Nüüd, kui staar on viimaks oma muljeid jagama hakanud, siis ajab tema äärmuslik seisukoht Itaalia tagajalgadele.

Hiljuti esitletud kõnes rääkis Bocelli, et oli äsja oma diagnoosi kätte saanud, kui otsustas seda ignoreerida ja hoopis basseinis meeldivalt aega veeta, sest tundis enda väga hästi, kui vaid kerge palavik välja arvata. Riigi seatud karantiini pidas Bocelli suisa "häbistavaks ja solvavaks". Laulja tunnistas, et rikkus täiesti teadlikult reegleid ja kuna tegu oli kuritööga, siis detaile ta avalikustada ei kavatse.

Bocelli sõnul hoiatasid lapsed teda viiruse eest, kuid aja möödudes ei uskunud ta enam koroona ohtu. "Ma tean väga paljusid inimesi, kuid ma ei tea mitte kedagi, kes oleks intensiivravi vajanud."

Sõnavõtust jahmunud tervishoiuministeeriumi asekantsler Pierpaolo Sileri leidis, et ehk mõistis avalikkus laulja sõnu siiski veidi valesti. "Võib-olla soovis ta kirjeldada seda ebamugavust, mida tundsid kõik itaallased. Mina ei oleks nende sõnadega esinenud."