22-aastane Helena elab Tallinnas, päeval on ta ontlik tudeng Tallinna Tehnikaülikoolis, öösiti aga metsik tantsukiisu klubiüritustel.

"Olen seiklushimuline, otsekohene, lõbus, aus, imeliku huumori, nilbete naljade ning elurõõmuga; parajalt emotsionaalne ning heas mõttes hull tots. Pean end väga aktiivseks inimeseks ning sõna "puhkus" minu sõnavarasse ei kuulu. Huvialadeks on enesearendamine, õppimine, tantsimine, kassid, söömine, sõbrad ja mehed," kirjeldab end Helena.

Võib-olla saab ilma filtreerimata seda kõike näha ka teleekraanil, sest Helena sõnul on kõik, mida teleekraanilt näed, sada protsenti päris.

Sama kinnitavad ka eelmise hooaja osalised Seidi Voogre ja Ada-Marie Nelke.

"Ei saaks öelda, et 100% õige. Leidub inimesi, keda produtsent saab mõjutada midagi ütlema või tegema. Aga minu kogemus oli küll jah nii, et ma olin 100% mina," ütles Seidi.

"Ehk siis, kas ise tehtud lollus või scriptitud? Ikka ise. Kahjuks või õnneks," sõnas Ada.

Merylin Nau sõnas: "Ta pole veel saadet näinud, kus ta teab, kas on. Nt mõned kohad võivad olla erinevad. Kui esimene saates Seidi kirjeldas väidetavalt Roometit kui talendikat inimest, kes teeb palju erinevaid asju ja kui äge ta on, siis ütles ta seda tegelikult minu kohta. Meil polnud väga palju muutusi. Mõni üksik asi oli üle võimendatud, aga tulebki atvestada, et tegemist on saatega, inimesed tahavad showd."