Meghani ja Harry elust ilmus hiljuti raamat "Finding Freedom", mille autorid Carolyn Durrand ja Omid Scobie arvutasid kokku, et paar on saanud lähedastelt, sõpradelt ja koostööd soovivatelt firmadelt kingiks kokku veidi üle nelja ja poole miljoni USA dollari, vahendab Fox News.

Suurem osa saadud sülle kukkunud rikkusest on tulnud reiside, kinnisvara ja tähtsamate elusündmuste näol, näiteks pulmad ja katsikud.

Varsti peale paari abiellumist kinkis kuninganna Elizabeth neile Frogmore'is asuva maja, mille väärtuseks on hinnatud umbes kolm miljonit USA dollarit. Kui paar aga USAsse kolis, siis lubasid Meghan ja Harry, et maksavad kuningannale ta kingi tagasi.

Kanadas elasid Meghan ja Harry 14 miljonit dollarit väärt villas, mille hinna hertsoginna parim sõbranna kõvasti alla turuväärtuse kauples. Nimelt oli villa omanik sõbranna enda abikaasa.

Enne oma koju kolimist elas paar veel ka Beverly Hillsis asunud mõisas, mille väärtus on veelgi üüratum 18 miljonid USA dollarit. Ometi said Meghan ja Harry seal elada aga täiesti tasuta.

Paarile meeldib väga ka reisida ja tihti kasutavad nad selleks oma kuulsate sõprade eralennukeid. Näiteks on nad alates 2016. aastast kuni 2019. aastani lennanud Jessica Mulroney, George ja Amal Clooney ning Elton Johni lennukitega. Ühe reisi hind ulatub kümnete tuhandete dollariteni.

Ka pulmi ja Clooney ning Serna Williamsi korraldatud katsikuid ei saa kuidagi odavateks pidada. Näiteks väiksed Diptyque Baiesi lõhnavad kaunistused maksid juba 170 USA dollarit tükk. Katsikute korraldamine läks kokku maksma umbes 400 000 USA dollarit.

Kuninglikel on kinkide võtmisele ka oma reeglid ja nõudmised, mida viimati uuendati 2002. aastal. Nimelt ei tohi nad vastu võtta ühtegi kinki, mis seaks nad kuidagi andja käsutusse. Just seetõttu peavad nad iga kingitusega mõtlema, miks neile midagi antakse ja mida see endaga kaasa võib tuua.