"Alkoholimüügi piirangut siin ei ole. Poed suletakse enamjaolt kell 1 öösel. Suuremad supermarketid varem," sõnab Putting.

Joogihindadest rääkides teatab Putting, et pooleteistliitrine Fanta maksab 40 eurosenti, liiter pudelivett 80 ja pooleliitrine energiajook 50 senti. Õlust ja viinast juttu tehes saame teada, et Carlsbergi pudelõlu maksab 1,50, eksport purgiõlu "33" 1 euro, seevastu pooleliitrine kohalik õlu Xirdalan klaaspudelis 1,20 ja liiter Vene viina Rjazanskaha 13 eurot.

Odavad on aga näiteks suitsud - sinise Cameli sigaretipaki saab soetada 1 euro eest, Kent ning mitmed teised maksavad aga vaid 90 senti.

Vitamiinid tunduvad väga kallid, arvestades, et pool kilo virsikuid maksab 6 eurot, samas kui 500 g värskeid oliive 3,80. Toiduhindadest veel rääkides teab Putting öelda, et vorstikilo algab 3 eurost ja juustukilo 2 eurost; hambapasta Colgate saab aga euro eest.

Kütusehinnad on naftariigile kohaselt kadestamisväärselt madalad: diisliliiter maksab 40, bensiin 95 50 ning bensiin 98 55 eurosenti.

Sellest hoolimata pole taksosõit teab mis odav lõbu: 8 kilomeetri eest tuleb välja umbes 6,20.

Kui kohaliku vanema generatsiooniga suhelda, räägitakse, et Eurovisioon on suur tunnustus riigile ja igati tore, noored aga muigavad esmalt, kui sel teemal uurida, sest tegelikult osaleb Aserbaidžaan Eurovisioonil juba neljandat korda. Samas tõdevad noored ka, et Aseirbaidžaan soovib saada ka suveolümpiamängude korraldamisõigust aastal 2020 ja sellepärast pingutatakse igati.