"Tunneme end rahulikult ja õnnelikult. Olen maganud täna üsna piisavalt, kuigi pole seda eriti siiani teha jõudnud," tunnistas Debrah ausalt ning Mørland lisas absoluutselt perfektse briti aktsendiga juurde, et nad on siiani elanud otsekui reaalsusest eraldunud "omas mullis", mis on olnud võrselt hariv ja inspireeriv. "Me ei suuda ära oodata õhtust lavale astumist!" kinnitas ta.

Mõlema laulja sõnul jälgib Norras Eurovisionit umbes 25% rahvastikust ehk 5 miljoni hulgast umbes 1,5 miljonit inimest, mida on üsna palju, kuna Norras ei armastata eriti telerit vaadata. "Eurovision kuidagi haarab inimesi, neile kas väga meeldib, või vihkavad täiel määral. Igal juhul tekitab reaktsiooni," arvas Mørland.

Enne esinemist on mõlemal lauljal plaanis keskenduda oma esituse väikestele detailidele, elada rolli sisse ja püüda võimalikult õigesti laulda. Eestlaste laul muide on mõlema norraka üks lemmikumaid. "Teil on tugev meloodia, see on üks sellistest lauludest, kus lauljad ei pea end tõestama ja saavad lasta laulul enda eest kõneleda. Selline mõnus suvine raadiohitt!" analüüsis Mørland.