Dramamama tegi Rabarockile võimsa avalöögi

Esimesena astusid lavale bluusrokkarid ansamblist Dramamama, kes enda sõnul peavad festivali alustamist auväärseks ametiks. "See on meie esimene festivalikogemus ja kõik läks hästi," arvas solist Mikk Tammepõld ning teised poisid lisasid juurde, et neid üllatas, et juba kell 16.00 päeval oli lavaesine ja festivaliala rahvast täis.

Veel on ruumi ja kõik on sõbrad!

Publik jalutas terve festivaliala läbi ja vestles nii bändide kui festivalirahvaga ning kinnitame, niivõrd palju karvaseid ja sulelisi näeb rohkemal hulgal ehk ainult Hard Rock Laagris. Koos külastajatega peavad pidu ka esinejad, nii nägime näiteks Maxtraktori, Nevesise ja Crucial Attacki esinejaid fännidega vestlemas ja üksteisele head festivali soovimas.

Hunnik lavasid, hunnik esinejaid

Kuna Rabarockil on lavasid terve hunnik (vaata kaarti), siis on ülim aeg jalad kõhu alt välja ajada ja Järvakandi poole tulema asuda. Veel on parkimisplatsidel ja telkimisalal ruumi ning hoolimata Von Hertzen Brothersi tulemata jäämisest on häid artiste tulemas küllaga. Täna esinevad näiteks Ewert and the Two Dragons, Kosmikud, Dub FX ja Flower Fairy, Kukerpillid, Skyforger, Lapko ja paljud teised, lisaks mängivad öösel rokkDJ'd muusikat.

Vaata pilte!