1. Tiësto

Holldandi päritolu DJ puhul on tegemist on tõelise tantsumuusika legendiga, kes palju tutvustamist ei vaja. Mees on nii mõnegi teoga ajalukku läinud - näteks on Tiësto esimene DJ maailmas, kes on esinenud Olümpiamängude avatseremoonial ja samuti on ta olnud esimene DJ maailmas, kes andnud väljamüüdud staadionikontserdi 25 000 inimesele.

2. AronChupa

Tõusev Rootsi artist hakkas elektroonilise muusika maastikul enda kandu kinnitama pärast hitti "Albatroz", mis jõudis edetabelitesse üle Euroopa. Lugu oli originaalselt hip hopi võtmes, kuid lõplikuks singliks valiti hoopis elektrooniline töötlus.

3. Martin Garrix

Paljude fännide poolt kauaoodatud verinoor DJ-superstaar on oma lühikese karjääri jooksul teinud koostööd nii Usheri, Tiësto, Afrojacki kui ka Dimitri Vegasega. Just pärast Tiësto 2004. aasta esinemist Olümpiamängude avatseremoonial hakkas poiss tundma huvi DJ ameti vastu.

4. David Guetta

Kes eelmisel aastal tantsumuusika kuningaga pidutsema ei jõudnud, siis on selleks uus võimalus. Guetta liitus hiljuti Spotify eliitklubiga, kuhu kuuluvad ka Eminem ja Ed Sheeran, kui mehest sai 6,8 miljoni kuulajaga kõige jälgitum artist Spotify keskkonnas.

5. Chase & Status

Londonist pärit DnB duo eelmise Tallinnas antud kontserdi märksõnadeks olid "higi", "veri" ja "pisarad". Mehed oskavad peorahvast korralikult hullutada ning teevad oma hitiga "Blind Faith" nii mõnelgi silmad märjaks.