Tchaikovsky

Telegraafi hotellis asuv luksuslik Tchaikovsky restoran pakub aastavahetuseks pidulikku 6-käigulist õhtusööki, mille raames saab pintslisse pista siiga, kammkarpi, hanemaksa, pardifileed, Sichuan pipra kastmega pruunistatud mangot, apelsini-greibi terriini šampanja sorbeega ja paljud muud. Lausa keele viib alla! Klassikalist muusikat mängivad Salongi Trio muusikud, paketi hind ilma jookideta on ühele külalisele 175 eurot, koos jookidega 255 eurot. Uusaastaööl on teisedki Sparkling Groupi restoranid nagu Ö, La Bottega, Chedi, Bocca avatud kella üheni öösel.

Neh

Pädaste talveresidentsi Tallinna filiaal Neh saadab oma külalised kokk Yves Le Lay ja tema meeskonna abiga Baskimaale, kus 5-käigulisel õhtusöögil serveeritakse tapast, kalmaari, tinti, grillitud talleliha ja imelisi magustoite. Esinevad Kaspar Uljas akordionil ja Madis Meister akustilisel kitarril. Pilet maksab 175 eurot inimese kohta ning hiljem saab seda kasutada ka pääsemaks VIPina järelpeole ööklubis Vabank.

Clazz

Kes tahab jalga keerutada 70-ndate diskorütmide järgi, seab sammud niinimetatud ClazzApollo pardale, milleks jazzrestoran tänaseks õhtuks moondub. 150 euro eest lunastatakse Sulle pilet, mille eest on võimalik maitsta Clazzi peakoka Emmanuel Wille’i hõrgutavaid roogasid, mille hulka kuuluvad faasanisupp portobello seenega, merikoger, Belgia šokolaad, Norra kuningkrabi, Amarone kastmes põdraliha ja palju muud. Õhtujuhiks on Ženja Fokin ning südame paneb tuksuma soulikuninganna Keysha Burns. Pidulik õhtusöök algab kell 20.00. Kes aga kärmelt tegutseb, saab pileti ehk ka 125 euroga kätte, tuleb Facebookist ja Piletilevist kibekiirelt järele uurida!

Gloria

Kellel isu lennutada end maitseelamustega Prantsusmaale, läheb külla tippkokk Dmitri Demjanovile Gloriasse. Eksklusiivsele šampanjavalikule lisaks saab proovida erinevaid Pariisi hõrgutisi, milleks külluslikud metsikud ja koduloomsed ning magusad maitsed. Pidulik õhtusöök algab kell 20.00, peo hind osaleja kohta on 120 eurot.

Viktoria keskus

Ülemiste City võõrustab Viktoria keskuses glamuurse peoga, kus astuvad üles Anne Veski ja Swingers. Pileteid maksavad eelmüügis 100 eurot, kohapeal 120. Programmi kuulub ka rikkalik õhtusöök. Lisaks hurmavad võluvad daamid varieteetrupist Dance Spirit, mustkunstnik Charlekas ja kokteile meisterdab showbarman Marko Hade. Kuna uusaastaööl jagatakse teatavasti ka kingitusi, siis on kohal isegi näärivana ja Snegurotška.

Cru

Bocuse d’Or 2014 Eesti esindaja Dmitri Haljukov on pannud kokku tõelise põhjamaiste hõrgutiste rivi — sütel küpsetatud lambatalle keel murulaugukreemi, maapirni ja hernevõrsetega ning soolamarmoril serveeritud hirveliha sõstrasinepi, Ahvenamaa juustu ja muu maitsesagaraid erutavaga. Pileti eest tuleb välja käia 99 eurot.

Lounge Deja Vu

Deja Vu muutub üheks ööks eksootiliseks idamaa oaasiks, kus saali täidavad küünlavalgus, eksootilised vesipiibud, ohtrad dekoratsioonid ning külalisi rõõmustab lõbus muusika, 4-käiguline erimenüü ja jäine šampanja. Õhtusöök algab kell 20.00 ning pilet maksab 80 külalise kohta. Kellel kõht tühi pole, maksab kõigest 15 eurot ja kliendikaardi omanikud saavad sisse üldse tasuta. Facebookis on käimas ka kampaania, milles on võimalik võita ööbimispakett kahele Nordic Hotel Forumis.