Anonüümne kasutaja nimega "@" kirjutab nõnda:

"Eesti loo režiile annaksin maksimumpunktid seekord. Üllatavalt hästi, põneva ideega, originaalselt lahendatud. Rakursid, valgus, värvid, kontrastid, fookused, kordamööda süsteem, Stigi kadumine lõpuks... Kahju ainult, et kohalikud kaameramehed tegid seda projekti teostades kergelt praaki (fookuse konkreetsele näole juhtimise ebakindlus algusosas, ühe kaamera ebaloogiline värisemine lõpuosas). Huvitav, kas oligi 2 steadicam'i-meest ühekorraga rakendatud?

Meeldis, et terve esitus oli rahuliku kaameratööga, mitte hüsteerilise vehkimisega ja ringikärutamisega nagu enamuses teistes lugudes. Oli suudetud vältida ka seda tüüpilist ülepingutatud tulede virrvarri. Põhjamaiselt karge ja range lahendus, super!

Laulu osas, kas võib-olla tundus mulle, kuid lõpupoole muutusid vokaalid kuidagi nõrgemaks ja rabedamaks seekord? Või oligi see nüüd taotluslik, sisusüžeele vastavalt? Tõsi, üldine helikvaliteet on tervel saatel seekord mitte kõige parem, on püütud heli hoida tagasihoidlikumana, kompresseeritumana, tuhmimana. Sedasi läbivalt kõikidel esinejatel."