Päikseline Kevin Johannson, kes oma briti inglise keele ja originaalsete loovalikutega televaataja mällu sööbis, töötab Tallinna südalinnas kohvikus Café More ja tegeleb muusikaga. Ta plaanib nimelt sügisest Otsa kooli tagasi minna ja teeb endiselt oma ansamblit Pen London And The Box, mis vahepeal laiali läks, aga hiljuti taas kokku tuli. “Me teeme praegu muusikat iseendale ja leppisime bändiga kokku, et hetkel on veel vara millestki rääkida,” jääb ta salapäraseks, kuid lisab, et bändis kannab ta ka lookirjutaja rolli.

Hetkel käimasolevat staariotsingu-tralli jälgib Kevin enda sõnul üksnes poole silmaga ja kui pöialt hoidma peab, siis seda oma nimekaimule (finalistil Jana Liisa Johannsonil on Keviniga sama perekonnanimi, ent sugulased nad pole toim.). Enda sõnul Kevin kellegagi enda hooajast suhtlema pole jäänud: “Teed läksid lahku ja juhul, kui näeb, siis tervitab, aga muidu mitte.”

Jaan Lehepuu on kõigist 2011.aasta osalistest muusikamaailmast kõige kaugemale triivinud, sest õpib Tallinna Tehnikaülikoolis hoopistükkis inseneriks. “Laulmisega on olnud vähe aega tegeleda, kuid õnneks pole asi täiesti soiku jäänud. Käin akustiliselt esinemas ja vahepeal oli mul ka üks klubiprojekt, mis praeguseks ajaks on juba vaibunud,” loetleb ta. 

“Ma muidu oleks mõlemas asjas “käpp”, nii klubi- kui akustilises muusikas, sest eelistusi mul praegu pole. Aga oma eelnevast kogemusest tean, et muusikat eelistan kirjutada pigem kuskil kodus üksi nurgas kui bändiproovis,” räägib ta. 

Leemet Onno paljastab Publikule, et töötab juba viimased kaks aastat plaadi kallal, mille sooviks valmis saada selle aasta lõpuks. “2015 on ilus number, millega võiks üks asi valmida,” muigab ta ja rõhutab, et plaadi teeb ta eeskätt iseendale. “Kui tunnen, et see on piisavalt küps, et kõlbab kuulata ka teistel, siis kindlasti levitan seda,” lubab ta. 

Leemet tunnistab ühtlasi, et plaadi tegemine on staarisaate lõpuga võrreldes tõepoolest päris kaua aega võtnud, aga seda põhjusel, et see peabki olema tema jaoks ideaalne. “Ma ei taha teha viisakalt öeldes “s***a”. Elan enda elu nii, nagu ise tahan. Ja vahel saab ka mõningaid esinemisi tehtud!”

Katrin-Merili Poom jätkab tugevalt muusika lainel, lõpetas eelmisel suvel Otsa koolis rütmilaulmise eriala ning kolis seejärel hoopistükkis Prantsusmaale elama. “Tuli isu millegi uue ja värske järele ning otsustasin mõneks ajaks elukohta vahetada. Tegelen usinalt prantsuse keele õppimisega ning avastan siinset muusikamaastikku,” jagab ta Publikuga rõõmsalt oma elu-olu. 

“Viimasel ajal olen leidnud erilise kire jazzmuusikas, mille kallal sooviksin rohkem töötada, kuid ei ütle ’ei’ ühelegi teisele muusikastiilile,” räägib ta ning lisab, et ta süda kisub paljude erinevate stiilide poole ja ta on arvamusel, et hea muusik peakski oskama kõike. “Ilmselt alustan Prantsusmaal ka muusikaõpinguid, kuid midagi veel lubada ei oska. Eestis üritan käia nii tihti kui võimalik ja mul on ilmunud ka üks rokkmuusika suunaga singel koostöös bändiga Edge Nine."

Staarisaatest tohutu naisfännide massi kogunud Imre Saarna tegeleb hetkel Kunstiakadeemia lõpetamisega. “Tõsised heitlused käivad, et kas saab see kool juba ükskord lõpetatud, kuna vahepeal oli vaja käia paar aastat maailma kaemas ja siis jäi asi venima,” jutustab ta. Publiku küsimuse peale, et milliseid maailmajagusid kaemas käidi, vastab Imre, et elas perega Uruguays ja see olevat olnud väga äge ja Eestimaa ilm ei tundu enam kunagi see, mis ta kunagi oli.

Muusikaga tegeleb Imre endiselt suurima heameelega edasi ning käib oma bändiga Imre Saarna & the Beat (laulja — Imre Saarna, bass/taustvokaal — Toomas Leis, trummid — Ramuel Tafenau, klahv/saksofon — Margus Männa, kitarr/vokaal — Kaido Kodumäe) esinemas ja suvekalender on tal juba üsna täis. “Avalikke esinemisi paraku pole, aga kes väga tahab näha ja kuulda, siis lähim aeg on 9. mai õhtul, kui astun üles akustilise kavaga restorans ’’Lusikas’’,” kutsub ta. 

Eelmise aasta lõpus andis Imre välja ka singli: