Au avada Rabarock

"See on suur au avada sellist super festivali nagu Rabarock," arvas solist Mikk Tammepõld ning trummar Ott Adamson lisas juurde, et vaatamata kartusele, et inimesi varase aja tõttu eriti kohale ei tule, oli publikut palju.

Rabarocki esinejatest kõige rohkem sooviks Dramamama kohtuda The Dwarvesiga ning kodumaistest tegijatest tunnevad enim hingesugulust Nevesise, Kosmikute ja Kukerpillidega. "Nad on alati nii nooruslikud, sama noored kui meie," leidis kitarrist Lsur Joamets.

Uus materjal on valmimas

Hea uudis fännidele on see, et Dramamama uus materjal on salvestatud telefonile ja muude vidinatega, mistõttu on aimata ka kokkuvõttes juba kolmandat plaati. "Täna mängisime juba uut lugu, "Come along with me" ehk tulge meiega," nentis kavalalt bassimees Viljar Norman.

Kõigile neile, kes ei jõudnud täna õigel ajal festivalile, on Dramamamal hea meel teatada, et nad esinevad sel suvel veel kolmel festivalil. Eestis toimub Augustibluus ning kaks ülejäänud on Lätis ja Leedus. "Leedus on 7.juuli ja 28.juuli Lätis Sigulda Blues," nimetas Laur tähtsaid kuupäevi.

Vaata intervjuud Dramamama bändiliikmetega: