Tundidepikkune ootamine, piinarikas lend...aga lõpuks päral!

"Meie lend lükati kõigepealt edasi ja seejärel tühistati hoopiski," meenutab bändi kitarrist Inder Pal Singh. "Muudkui ootasime ja ootasime ja ootasime, siis saadeti meid hotelli," naerab ta. Kuigi Menwhopause'i kutid jõudsid õnnelikult Eestisse, siis nende pillid on alles mööda maailma laokil. Kus, ei oska keegi hetkel öelda ning souncheck on juba kell 5. "Tuleb vist improviseerida!" arvavad nad muretult. 

Kallid pillid mööda ilma laiali - ei tea kas Riias või Moskvas?

"Meile öeldi, et kitarrid on Moskvas, aga me arvame, et need tegelikult on Riias. Ühesõnaga, ei tea," kehitab solist Anup Kutty õlgu. "Aeroflot, noh! Me oleme kuulnud, et neil juhtub pidevalt nii," kiruvad nad kooris, kuid siis lähevad näod jälle rõõmsaks. Tegelikult oleks aga üsna kahju, kui laulja Les Paul või bassimehe Gibson Thunderbird kaduma läheks, aga näib, et mehed ise väga ei pabista.

Menwhopause: Eestis on värvid kirkad nagu HD teleris!

Esimesed muljed Eestist on meestel kirkad. Sõna otseses mõttes kusjuures, sest kõik olevat kui kõrgresolutsioonis, selge, puhas ja erksavärviline ning neile meeldib see väga. "Meil on plaane palju, kõigepealt oleme Rabarockil ja viib Kadri (Kadri Vahe - tuurimänedžer ja sõber toim.) meid Põltsamaale, siis puhkame natuke ja lendame juba Oslosse" tutvustab kidramees terve bändi plaane. Poisid kinnitavad kui ühest suust, et rikkaks pole nad veel saanud, kuid asi hakkab juba ilmet võtma.

Nimeks Menopaus, aga fännideks noored plikad

Publikule antud intervjuust selgub, et bändi nimi peabki India poistel olema väikse vimkaga (menopaus toim.) olema, kuid irooniliselt on nende fännid noored tüdrukud. "India rokk on väga eriline, seda ei saa tõepoolest seal pidada mainstream muusikaks," kirjeldavad nad oma kodumaa muusikamaailma, ent kinnitavad, et viimasel ajal on paljud India muusikud enda jaoks rokkmuusikat avastamas. Hetkel on küll siiski nemad nr.1!

Enne veel, kui tõmmud hurmurid Järvakanti sõidavad, annavad nad F-hoones kontserdi. Ära sealt puudu ning vaata ja kuula, mida väga muhedad sellid Publikule veel rääkisid!