"Mul ei meenu ühtegi teist artisti, kes oleks nii tihedalt selle asja ette võtnud kui Jüri," tunnistas Mart Publikule antud intervjuus ning paljastas, et tegelikult pakutakse sääraseid esinemisvõimalusi igal aastal, ent varem pole lihtsalt ükski meie artist nendest nii agaralt kinni haaranud. "See oli tal väga hea mõte, kuna ta saab esiteks kogemust, kuidas anda kontserte erinevates kohtades ja ka kogemust, kuidas ajakirjanikega jooksu pealt suhelda, naeratada ja rääkida Eesti ja enda kohta õiget juttu. Ja mis veel tähtsam, ta saab tuttavaks teiste artistidega, et luua endale sõprus- ja tutvusringkond," loetles Mart. "Ta avas ka minu silmad ja ma olen nüüd aru saanud, et see on tegelikult päris hea asi!"

Küsimuse peale, mis on Jüri nn story, mis erinevatesse brošüüridesse kirja läheb ja millega ta rahva poolehoidu võitma asub, manitseb Mart mitte üle mõtlema, kuna Jüri pole ei "habemega naine", "kleidiga mees" ega muudmoodi kurioosum. "Põhirõhk on ikkagi sellel kolmel minutil laval, see on see, kust hääletamine algab," kinnitas Mart.

TARKUSETERA: Neile, kes soovivad olla euroasjadega maksimaalselt kursis nagu Mart, siis jälgige lisaks Publikule ka blogi nimega Wiwibloggs.

Samal ajal eurotuuril: Jüri naudib (m)elu täiel rinnal:

LV EE LT #beats #vilnius #esc2016 #baltics

A photo posted by jüri pootsmann 🇪🇪🌎 (@jyripootsmann) on Apr 6, 2016 at 6:41am PDT

with @douwebob , great guy! #amsterdam #esc2016 #play

A photo posted by jüri pootsmann 🇪🇪🌎 (@jyripootsmann) on Apr 11, 2016 at 2:28am PDT

Arrived to Tel Aviv! It is amazing here #esc2016 #israel #play

A photo posted by jüri pootsmann 🇪🇪🌎 (@jyripootsmann) on Apr 11, 2016 at 4:03am PDT

Had a fun photoshoot for Beats by Dre in Vilnius! #esc2016 #beats #dre

A photo posted by jüri pootsmann 🇪🇪🌎 (@jyripootsmann) on Apr 6, 2016 at 7:30am PDT