“Ma julgen küll öelda, et see saab olema väga lahe vaatemäng,” kinnitas Vilbre, kes on juba mitu-mitu aastat euroasju ajanud ja erinevaid lavasid näinud. “Kui Viinis oli kesisevõitu kontserdilava, mida oli raske teles edasi anda, siis kogenud rootslased on kogu oma knowhow töösse pannud. Kohati on tunne isegi, et lava võib artisti ära süüa ja on lausa nii palju võimalusi, et raske on valida, mida teha tahad, sest kõik on võimalik!” kirjeldas ta, täpsustades, et Måns Zelmerlöwi etteaste eeskujul saab ka tänavu näha palju videomappingut ja liikuvat graafikat. “See saab olema päris huvitav — vaadata, kuidas mõni artist “ära tapetakse”,” muigas ta kelmikalt.

Kuigi ametlikult ei tohiks Vilbre konkurentide plaanidest midagi teada, siis eks midagi ole ikka läbi ka tilkunud. “Ekstreemsemad nõudmised on juba kosta: kes tahab minna alasti või loomadega lavale… eks kohapealsed tegijad peavad kaaluma, kas need soovid on ikka poliitiliselt korrektsed või maitsekad. Meil õnneks neid probleeme pole!” rõõmustas ta.

Kõik, kes ootavad Jüri etteastelt tossu ja tulevärki, peavad paraku pettuma, kuna Vilbre sõnul on sellised asjad esiteks liiga kallid ja teiseks, “Play” ei vaja sääraseid elemente. “Ta on intiimsevõitu väike suur laul. Me töötame paari efekti kallal ja Jüri ise tahab väga õppida, on alati õigel ajal proovis ja alati meiega mitu tundi ja töötab tõsiselt,” kiitis režissöör noormehe usinat pealehakkamist.

Ajakava on tihe — aprilli lõpuks peavad olema kõik ettepanekud graafika osas rootslastele teele pandud ja umbes 25.aprilli paiku pakutakse Eesti delegatsioonile näha nn stand-in etteastet, kus meie soovidele vastavalt on üles filmitud esmane lavashow, kus Jüri asendab kohalik artist. Niimoodi on see käinud juba viimased 5 aastat. "Siis ongi meie jaoks viimane hetk veel sõna sekka öelda, mida me muuta tahame. Ülejäänu selgub juba kohapeal. Meie õnneks on sel aastal tiimis meie väga head tuttavad, kellega tegime Eurovisiooni 2002.aastal, nii et vanade sõpradega koostöö!” paljastas Vilbre. “