“Ma olen väga ärevil, sest mul on väga tähtis Jose Feliciano roll. Seal on osad nimetud ansamblimehed, aga mul on lausa nimeline roll. Pean kehastuma pimedaks muusikuks, mis on päris keeruline. Avastasin, et pean silmad kinni panema, sest siis ma käitun õigesti — muidu ma kipun vaatama, mida mu käed teevad,” oli Toomas Lunge enne saate algust elevil ning erakordselt uhke oma soengu üle: “Kandsin sellist soengut viimati 1976. aastal,” naeris ta.

Lisaks on mees uhke ka oma abikaasa üle, kelle edusamme ta pingsalt terve hooaja vältel on jälginud: “Mind on heas mõttes kõige rohkem üllatanud, et tema närv peab vastu. Kõige rohkem tuligi ta siia saatesse ilmselt erilisi kogemusi ja impulsse saama. Sellise stressiga nädalast nädalasse hakkama saada — see on ikka väga kõva kool.”

Näosaate loosirattale meeldib teatavasti vimpkasid mängida ning nii on pidanud näiteks Tanel Padar kehastama oma õde ja Liina Vahtrik oma ema. Toomas Lunge arvab, et kui fortuuna oleks loosinud Ingale ansambli Justament, oleks näitlejatar sellega suurepäraselt hakkama saanud: “Ma arvan, et ta oleks mind ülihästi parodeerinud — see oleks väga naljakas olnud!”

Kas legendaarset muusikut ennast on ka näosaatesse kutsutud, milline Inga etteaste on olnud tema lemmik ning millist nõu ta oma kaasale on andnud — saad teada videost!