Pinge staarisaates kasvab, sest viie poisi kõrval on ainsa tüdrukuna võistlustulle jäänud Elina Born.

Pärast esimest proovi Bel-Etage’iga tunnistas neiu, et swingorkestriga laulmine on väga kihvt kogemus. „Ma lähen nüüd viiendasse finaali üpriski kindla tundega, sest koostöö muusikutega sujus väga västi. Mul on laul selge, mulle meeldib koos bigbandiga esineda ja kõigele lisaks, on mul pühapäeval ka väga ilus kleit seljas,“ rääkis Elina.

Pühapäeva õhtul peab taas kõige vähem televaatajate hääli kogunud finalist saatest lahkuma. Kas viimane tüdruk jääb konkurentsi püsima, on televaatajate otsustada. Oma lemmiku poolt saab hääletada kogu saate vältel ning telefoninumbri püsivad saatest-saatesse muutumatutena.

Pühapäeval kõlavad saates:

Toomas Kolk „New York, New York“ – 900 73 03
Fredi Pärs „God Bless The Child“ – 900 73 07
Janek Valgepea „ Save The Last Dance For Me“ – 900 73 02
Rasmus Rändvee „ Feelin' Good“ – 900 73 05
Karl-Erik Taukar „ Can't Take My Eyes Off You“ – 900 73 09
Elina Born „Cry Me A River“ – 900 73 10

Glamuursele finaalsaatele eelneb „Eesti otsib superstaari“ erisaade, kus selgub, kuidas Elina poistekambas vastu peab ja kuidas noormehed saate ainsasse õrnema soos esindajasse suhtuvad. Muuhulgas kihutas Elina sel nädalal poistega võidu ka kardirajal. Samuti näeme, kuidas finalistid musitseerisid koos garaažibändiga Smartheadz. Lähemalt saame tuttavaks Põltsamaalt pärit Fredi Pärsiga.

„Eesti otsib superstaari“ erisaade on TV3s pühapäeval kell 20.00, viies finaal alustab otsestuudios kell 20.30.