Oma lemmiklaulude poolt saab hääletada veel kuni reede südaööni internetis www.r2.ee/aastahitt.


„Mait on esmaklassiline näitleja, usaldusväärne professionaal ja olemuselt väga šikk – just selline, kes annab suurepäraselt edasi selleaastast Aastahiti temaatikat,“ kommenteerib õhtujuhi valikut Raadio 2 peatoimetaja Heidy Purga.


„Eesti Raadio fonoteegi sügavustes on meeletul hulgal imeilusaid laule eesti levimuusika alguaegadest! Loodan väga, et keegi otsib need tollased pärlid üles ja toob päevavalgele,“ räägib Mait Malmsten tänavuse Aastahiti inspiratsiooniajastust.


Raadio 2 Aasthitt 2010 auhinnagala vormiliselt läbiv teema on seekord kummardus eesti levimuusika algusaegadele: sündmus naaseb koduseinte vahele – Eesti Raadio esimesesse stuudiosse, kust on suuresti alguse saanud eesti popmuusika ja mis oma aura ja ajastutruu stiiliga sobib tänavuse retrohõngulise teemaga.


Lõppeva aasta parimaid laule ja muusikuid tunnustatakse kolmapäeval, 5. jaanuaril. Maratonsaade Raadio 2 eetris, mida juhivad Koit Raudsepp ja Erik Morna, algab päeval kell 14, kus mängitakse ette tabelisse pääsenud lood meilt ja mujalt kohtadel 40-4.


R2 ja ETV otseülekanne auhinnagalalt algab kell 21.40 ja seda saab jälgida ka interneti vahendusel. Tänavu pääseb muusikaelu üht säravaimat sündmust publikuna jälgima eksklusiivselt vaid läbi Raadio 2 eetri ja Aastahiti lehekülje Facebookis.