Rat Race patroon sel aastal on Tsirkusekooli eestvedaja Vello Vaher, kes on samuti suurpere isa ja tuntud spordilembeline inimene. “Väga paljud suurpered vajavad toetust, sest lapsed on väga andekad ja väike pisku võib aidata lapse väga kõrgele,” rõhutas Vaher Rat Race jooksu olulist panust lasterikastele peredele.

Viimasel kolmel aastal on iga jooksuga kogutud üle 10 000 €. Kokku on Rat Race heategevuseks kogunud üle 76 000 €.

Koos Trafficuga hoiavad jooksjate tuju üleval Ring FMi hommikuklubi lõbusad saatejuhid Rauno Märks ja Agnes Aaliste ning tuttuus liige – Eesti enim nõutud õhtujuht Andres Torm.

“RingFm Hommikuklubi usaldas Madis Millingu rahvasaadikuna riiki juhtima ja kutsus eetrisse abisaatejuhina särava etteaste teinud Andres Tormi, kes on erakordselt tark ja sõnaosav. Nagu me armastame saates öelda – oleme Agnesega “H”elevil!,” rääkis Märks.

Rat Race on meelelahutuslik ja heategevuslik jooks, kus meeskonnad jooksevad läbi Tallinna vanalinna, seljas ülikond või kostüüm, käes portfell ja mobiiltelefon, jalas spordijalatsid. Jooksu korraldab Eesti Ettevõtlike Noorte Koda JCI Tallinn ning kõik osavõtutasudest kogutud raha läheb Eesti Lasterikaste Perede Liidu kaudu suurperede laste huvitegevuse toetuseks.

Veel jõuad! Regsiteeri enda meeskond nüüd www.ratrace.ee.

Jaga
Kommentaarid