"Usun, et see hetk, kui 4/5 Rujast on korraga laval, saab olema tõesti liigutav," sõnas Rannap Kroonika intervjuus. "Kui me mängiksime kaasa vaid kahekesi Jaanusega, siis poleks see ju mingi "taasühinemine muusikas". Jaan Karp on meil kindlalt kambas, aga Tiidu osas – teda peab veel masseerima, ta ei ole oma nõusolekut veel andnud. Ütleb, et pole nii kaua enam pilli mänginud, ning muretseb, kuidas see tal välja kukub," rääkis Rannap. "On loota ka varajase Ruja kitarristi Andres Põldroo ühinemist!"

20. augustil aset leidval kontserdil "Eesti muld ja Eesti Ruja" löövad Ruja muusikalises taasühinemises solistidena kaasa Kadri Voorand, Ott Lepland, Robert Linna, Kristjan Kannukene, Priit Võigemast ja Karl Vilhelm Valter. Ühe osana kontserdist saab laval näha ka üliandekaid ja verinoori uue põlvkonna trummareid ning kitarriste. Lisaks Laur Joametsale kuuluvad bändi põhikoosseisu ka Andres Põldroo, Henno Kelp ja Andrus Lillepea.

Ajaloolise muusikasündmuse pileteid saab osta Rahva Raamatu kauplustest ja e-poest ning lisaks saab pileti osta ka ticketer.ee keskkonnast. Piletid erihinnaga 15 eurot on saadaval kuni 9. juulini. Kiire ja lihtsa viisi pileti soetamiseks leiad SIIT. Vaata lisa kontserdi Ekspress Meedia erilehelt!