REIVIROTT:

Pilet

Kõige harilikuma 3-päeva passi, mis tagab ilma ühegi lisahüveta lihtsalt sissepääsu festivalialale, saab kätte 99 euroga.

Transport

Kui hääletamine välja jätta, saab kõige odavamalt Pärnusse bussiga. Neljapäeval väljub Tallinnast kell 8:45 buss, mis jõuab Pärnusse kell 10:45 ja maksab 7 eurot. Pühapäevase pohmelli peab küll maanteel loksudess välja magama, ent see-eest jõuab väsinud piduline pealinna juba kella 11-ks vaid 6.50 euroga.

Ööbimine

Kellel rahab napib, aga telklamelu mekib, saab endale teklakoha sebida 15 euroga. Lisaks peab soetama veel 10 eurot maksva telklapileti, millega pääseb kõikidesse festivali telklatesse hängima. Kui endal ööbimisvarustust kaasas pole, saab selle piletiga häda korral ka mõne reivisõbra kaissu magama pugeda. Aga ainult omal vastutusel...

Kokku: Kõige minimaalsemad kulud jäävad 137,50 euro kanti.

RAHABOSS:

Pilet
Luksusliku 3-päeva VIP-passi hind on 199 eurot, kuid sellega käivad kaasas mõnusad hüved: VIP pass tagab eelisjärjekorras sissepääsu nii üritusele kui ka kõrgeimal tasapinnal asuvale VIP-alale, kust on hea ülevaade kõigele toimuvale. Samuti on hinna sees pääse VIP-WC-desse ja VIP-baaridesse ning parkimiskoht VIP-parklas, mis asub vaid 1,5 km kaugusel festivali peaväravast.

Transport

Rahakamad inimesed saavad endale kindlasti lubada ka transport-ööbimise kombinatsiooni - 499 euro eest saavad Weekend Baltic VIP-rongis ööbida nii rahaboss ise, kui ka ta kaks sõpra. Hind sisaldab sõitu liinil Tallinn-Pärnu-Tallinn, mõnusat majutust ja loomulikult pidu!

Ööbimine

Kellele VIP-rongis asemeid ei jätku, võivad muidugi jääda lootma ka sellele, et mõnes hotellis või külaliskorteris saab rahapakiga lööma minna. Põgusal vaatlusel saab Publiku hinnangu kohaselt toa kätte 150-250€ eest, muidugi võib ka hulluks minna ja 5 sotti välja käia. Iga rahabossi oma asi, papi eest saab kõike!

KOKKU: Laristajad peaksid arvestama vähemalt 848 euroga.

LISAKS:

Inimesi on erinevaid — mõni sööb vähem ja joob rohkem, teine sööb rohkem ja joob vähem, mõni paneb aga igas mõttes hullu — seetõttu on raske järgnevates aspektides summasid kokku lüüa, aga üldpildi loomiseks toome mõned näited, kuidas soodsamalt toime tulla:

Söök ja jook

Häda korral saab poest osta võileivamaterjali ja kodust võetud veekeetjaga kohvi, tee või pakisupi jaoks vett keeta, kuid odavamates kohvikutes keha kinnitamisel tuleb arvestada järgmiste hindadega: hamburgeri saab kätte 4 euro eest, praed jäävad 7-10 euro vahemikku ja Caesari salati eest tuleb välja käia 7-10 eurot. Legendaarne Stefani Pizza pakub meelehead 5-10 € ringis.Festivali ala lähedal asuvas Karusselli kohvikus saab siidrit ja õlut vaadist 2,50 eest.

Järelpeod

Kel festivalumelust väheks jääb, saab minna ka festivali ametlikele järelpidudele, kus DJ-pultide taga näeb näiteks Paul Oja, Genkat, Suurt Papat, DJ Critikali, Firejose'd, Dave Stormi ja DJ Questi. Peod toimuvad kolmes kohas: Katlamajas, rokiklubis Volume ja Sunset Clubis. Vastavalt kohale saab afteka pileti eelmüügist 10 või 12 euroga. Kohapealt ostes saab Volume’i 12 euro eest, Katlamajja ja Sunset 15 euroga.

HEAD PIDUTSEMIST, KALLID SÕBRAD!